ORDU / ÇAYBAŞI - İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Sosyal etkinlikler kapsamında okulumuzda bocce turnuvası yapıldı.

Ock

Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuduk ve duasını yaptık. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz mekanları cennet olsun.

Ock

Birinci Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında okulumuzda bilgi yarışması yapıldı.

Ock

Bilek Güreşi Milli Takım İl seçmelerinde Öğrencilerimizden Rabia Çubuk sol kolda 3. sağ kolda 2., Elif ERGİN hem sağ hem sol kolda 3. ve şampiyonumuz Elif Rana Kaya yine bizi gururlandırarak hem sağ hem sol kolda şampiyon olmuştur.

Ock

Okul Aile birliği gelir-gider raporu.

Ock

Giresunda yapılan Bilek Güreşi Karadeniz Bölge finallerinde okulumuz öğrencilerinden Zeynep Gül KARAYİĞİT, 70+ bilek güreşi sol kol bölge müsabakalarında Karadeniz 4. sü Elif ERGİN, 60kg bilek güreşi sağ kol bölge müsabakalarında Karadeniz 4. süElif Rana KAYA, 60 kg bilek güreşi sol kol ve sağ kol bölge müsabakalarında Karadeniz şampiyonu olmuştur. Elif Rana KAYA okulumuzu Türkiye finallerinde temsil edecektir. Öğrencierimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Bilek Güreşi Ordu Genç A kızlar kategorisine 3 öğrenci ile katılım sağladık. Esmanur Aydemir sol kolda 2.- sağ kolda 4., Sibel Demirci sol ve sağ kolda 2., Rabia Çubuk sol ve sağ kolda şampiyon olmuştur. Erkeklerde Soner Çetin sol kol 4.(bölge), Faruk Bayır sağ kol 3. olmuştur. Toplamda 2 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya kazandık. Ayrıca Gümüşhane'de yapılacak bölge müsabakalarına okulumuz adına  kızlardan 3, erkeklerden 1 öğrenci ile katılım sağlayacağız.

Ara

Hayalimdeki Mesleğim projesi kapsamında okulumuz muhasebe ve finans öğretmenleri tarafından 7 ve 8. sınıf öğrencilerine mesem ve muhasebe bölümü tanıtımı yapıldı.

Ara

Kuzey Irak'ta şehit düşen askerlerimiz nezdinde bütün şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okundu.

Ara

12. Sınıf Öğrencilerimiz Ordu Üniversitesini ve şehri gezdi. Öğrenciler tercih edeceği bölümler hakkında bilgi aldı.

Ara

Okulumuz öğrencileri Samsun 19 Mayıs Üniversitesini gezdi.

Ara

Ordu il sol kol bilek güreşinde okulumuz öğrencileri  40 kg Öznur KARAYİĞİT sağ ve sol kol 4. 50 kg Nazlı Can KARAYİĞİT sol kol 4. 60 kg Elif ERGİN sağ kol 4. 70+ kg Zeynep Gül KARAYİĞİT sol kol 3. Sağ kol 2. 60 kg Elif Rana Kaya sol ve sağ  kol 1. oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Kas

İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesinde yeni göreve başlayan müdür yardımcılarımız Nur BULGAN ve Kenan OLMUŞ'a görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Okulumuz personeli Yüksel KARAYİĞİT'e emekleri için teşekkür ediyoruz