ORDU / ÇAYBAŞI - İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

Öğretmenler odamızın ve biyoloji laboratuvarımızın açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Aykut FİDAN ve İlküvez Muhtarı Yaşar GÜLEÇ'in katılımıyla açıldı.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okullar için ilçemiz okulları tarafından kermes düzenledi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı güneü sebebiyle düzenlenen yarışmalarda çeşitli alanlarda madalya alan öğrencilerimize madalyaları takdim edilidi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz

May

Daha önce küçük ve kullanışsız olan öğretmenler odamızı daha geniş olan üst bölüme taşıdık. Yapılan çalışmalar sonucu konforlu hale getirilen odamızı öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

27mart 2 Nisan kütüphanecilik haftası sebebiyle okulumuzda sınıflarda ve kütüphanede okuma saatleri yapıldı. Kitap okumanın önemi hakkında bilgi verildi. Okul kütüphanesinden nasıl yararlanabilecekleri konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Ekm

Okulumuz idaresi,öğretmenleri ve öğrencileri tarafından herhangi bir tehlike karşısında okulun nasıl tahliye edileceğine dair tatbikat yapıldı.Okulun 39 saniye de tahliye edildiği görülmüştür. Afete Hazırlık Külübü öğretmenlerine teşekkür ediriz.